Vastuullisuus

Sonepar-konsernilla yhdessä sidosryhmiensä kanssa on suuri rooli ympäristö- ja ihmisystävällisissä ratkaisuissa.

Maailma sähköistyy vauhdilla. Sonepar-konsernilla yhdessä sidosryhmiensä kanssa on suuri rooli ympäristö- ja ihmisystävällisissä ratkaisuissa, jotka tukevat ilmastosopimuksen tavoitteiden toteutumista. Arvoketjun toimijoilla on hyvät mahdollisuudet tukea ilmastonmuutoksen vastaista toimintaa.

Tuotteiden valmistajat innovoivat ympäristöystävällisiä tuotteita, ja asiakkaamme kokevat kestävät valinnat yhä useammin kilpailuetuna loppukäyttäjien valintojen kautta. Lisäksi monet logistiikkayritykset tarjoavat kuljetusratkaisuja sähkö- tai biokaasutoimituksilla.

Maailman johtavan sähkötarvikkeiden toimittajan Soneparin vastuullisuusohjelma on päässyt viimeisen vuoden aikana hyvin käyntiin. Olemme sitoutuneet osaltamme Pariisin ilmastosopimukseen ja vuoteen 2030 mennessä vähentää hiilijalanjälkeämme 50 %. Työtä tekee vastuullisuuteen sitoutunut joukko työntekijöitämme kaikkialla maailmassa.

Vastuullinen yritystoiminta ei ole kertaluontoinen projekti vaan prosessi, joka jatkuu edelleen. Vastuullinen liiketoiminta ei ole vain kilpailuetu vaan elinehto. Sen eteen teemme Sonepar-konsernissa tinkimättömästi töitä.

Mika Höijer

Mika Höijer 
Toimitusjohtaja