Ekologinen toimitus on ympäristöystävällisempi tapa kuljettaa


Isolla työmaalla pakkauspahvia ja -muovia voi tulla satoja kiloja. Pakkausjätteen käsittely esimerkiksi maastokohteissa on ongelmallista ja pakkauksien hävittämiseen kuluu paljon aikaa, mikä on pois tuottavasta työstä. Mitä jos toimitukset oli mahdollista saada pakkauspahveista kuorittuina, niin pitkälle kuin vain mahdollista?
 

Kuori turhat pahvit jo ennen toimitusta


Soneparin varastotuotteita voidaan toimittaa logistiikkakeskuksesta vähemmillä pakkausmateriaaleilla. Tässä toimituksessa tuotteet pakataan kuljetuksen ajaksi kierrätettäviin ja säänkestäviin toimitusyksiköihin, jotka asiakas palauttaa lähimpään Sonepar-myymälään.

Ekologisen toimituksen kannelliset laatikot kestävät pidempiä säilytyksiä hyvin. Näin säästyt myös työmaalla säänsuojauksen järjestämisestä.

Kierrätettävistä kuljetusyksiköistä veloitetaan panttimaksut:

  • muovilaatikko 25 €/kpl ja
  • lavakaulus 15 €/kpl

Soveltuu isoille työmaille ja maastokohteisiin


Ekologinen toimitus maksaa 40 € / tilaus. Palvelu soveltuu etenkin verkonrakentajille, isoille urakoitsijoille ja teollisuuteen. 

Tilaa itse tai pyydä myyjältä


Palvelun voi tilata sähkönumerolla: 97 308 03 verkkokaupasta tai myyjältä. Toimitus ehtii seuraavalle päivälle, kun tilaus tehdään ennen klo 14.00.

Palvelun kolme etua

  1. Vähemmän pahvi- ja muovijätettä työmaalle, mikä pienentää toimitusketjun hiilijalanjälkeä merkittävästi.
  2. Helppo tapa toteuttaa yrityksen vastuullisuusohjelmaa.
  3. Pakkausmateriaalien säästöt helposti mitattavissa ja näkyvät Soneparin CO2e-raportilla pahvin pienempänä määränä.

 

Lataa palveluesite tästä >