Palvelut

Asiakkaidemme parhaan materiaalihallinnan ja kustannustehokkaan toiminnan varmistamiseksi myynnissämme palvelee 250 sähköalan ammattilaista yhteensä 38 toimipisteessä ympäri Suomea.

Laajasssa myyntikonttoriverkostossamme sähköalan ammattilaiset neuvovat tuotteiden ja palveluiden valinnassa. Alan laajimman tuotevalikoiman lisäksi tuemme asiakkaitamme monipuolisin sähköisin ja logistisin palveluin. Verkkokaupasta saa tilattua tuotteet nopeasti ja helposti. Asiakkaalle parhaan saatavuuden varmistamiseksi tarjoamme lukuisia joustavia vaihtoehtoja toimitusten vaiheistamisesta ja tuotteiden varastoinnista työmaille. Asiakkaalle toiminnan jatkuva kehittäminen on mahdollista tehokkaan mittaamisen ja raportoinnin avulla.

Sähköisen kaupan ja logististen peruspalvelujen lisäksi meillä on kokemusta ja kykyä tukea asiakastamme projektipalveluilla, kuten tarjouskipailutusten tuotekartoituksilla, valaisintarjouslaskennalla sekä viennin ja huolinnan kokonaispalveluilla.

Tiesitkö, että jokaista asiakastamme palvelee nimetty vastuumyyjä, joka huolehtii asiakkaan materiaalihallinnon kehittämisestä yhdessä myynnin ja tuotemarkkinoinnin tuoteasiantuntijoiden kanssa?

Peruspalvelut

Sähköurakoitsijat saavat hyötyä peruspalveluistamme yrityskoosta riippumatta. Liiketoiminnan laajuudesta riippuen pystymme avustamaan yrityksiä tuotevalinnoissa, tehokkaassa tilaamisessa, logistiikassa ja oman toiminnan kehittämisessä. Projektipalveluissa huolehdimme asiakkaan kanssa koko materiaalihallinnan optimoinnista ja täsmäämisestä asiakkaan prosessin mukaiseksi.

Ota yhteyttä

Myyntimme auttaa laadukkaiden ja kustannustehokkaiden tuotteiden sekä monipuolisten palvelujen valinnassa asiakkaan tavoitteisiin liityen: kiinteistöissä, teollisuusautomaatiossa, sähkö- ja viestintäverkkoissa, valaistuksessa sekä työvälineissä ja turvallisuudessa.

 Myymälät »  

 

Toimitukset

Toimituspalvelut  »

Toimitusseuranta  »

 

Palveluhinnasto »

Service Tariff English »

Service Tariff Sverige »