Lisäarvopalvelut

Positiokohtainen täsmälajittelu

Täsmälajittelulla tehdään positiokohtaisia asennuseriä massana

Positiokohtainen täsmälajittelu sopii toistuviin asennuksiin kerros- tai huonekohtaisesti: Esimerkkinä hotellit, kerrostalot, laivat, toimistot, koulut, sairaalat yms. Täsmälajittelu tapahtuu koneellisesti, jolloin jakelutarkkuus on erinomainen.

Kysy lisää myyjältäsi tai käy tutustumassa palveluun verkkokaupassa (Snro: 99 992 70).

 

Täsmätoimitus

Tarkat toimitusajat tuovat tehokkuutta

Isoissa projektikohteissa tavaran vastaanotto voi olla ruuhkainen, koska työvaiheet menevät päällekkäin ja toimijoita on paljon. Valitsemalla  Täsmätoimituksen sujuvoitat projektisi työmaalogistiikkaa.  Se on logistiikan palvelu, jossa toimitukset kuljetetaan tiettyyn purkupisteeseen tarkan aikavälin puitteissa, yleensä toistuvasti. 

Ota yhteyttä myyjääsi, kartoitamme projektisi tarpeet ja etsimme sopivimman ratkaisun.

 

Tilauslajittelu

Palvelulla tilaat tarvikkeet valmiiksi lajiteltuna työmaakohteittain.

Palvelussa tilatut tuotteet lajitellaan logistiikassa valmiiksi omiin lavayksiköihin, jolloin tuotteet menevät työmaalla oikeisiin positioihin. Omina yksikköinä toimitettuja tuotteita on helpompi hallinnoida. Vältyt hävikiltä ja säästät työaikaa, joka muuten tuhraantuisi tavaroiden lajitteluun ja jakamiseen.

Ota yhteyttä myyjääsi tai tilaa palvelu (snro 97 308 00) suoraan verkkokaupasta.

 

Valaisimien esiasennus 

Teemme asiakkaidemme vaativiin projekteihin valaisimien esiasennuksia.

Helpotat hankkeesi läpivientiä ja lisäät kustannustehokkuutta. Lisähyötynä vapautat resurssejasi. Palvelu sopii erityisen hyvin tie- ja sisävalaisimien esiasennukseen.

Käyttämällä esiasentamiamme ja koestamiamme valaisimia saat asennusvalmiita kokonaisuuksia selkeillä pakettimerkinnöillä suoraan työmaallesi projektin etenemisen tahtiin.

Kysy lisätietoja omalta myyjältäsi ja pyydä tarjous projektiisi.

Lue lisää »

Jakokaappien esiasennus

Kokoamme ja kalustamme asiakkaiden ohjeistuksen mukaan räätälöityjä jakokaappeja.

Valitsemalla esiasennetut jakokaapit vapautat paljon omaa varastointitilaa ja saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt kaapit suoraan työmaalle toimitettuina. Lämpimissä ja kuivissa asennustiloissa kalustetut ja koestetut kaapit ovat järkevä valinta, joilla poistat asentajilta turhia työvaiheita maastossa.

Valitsemalla esiasennuksen, saat asianmukaisesti suojatut ja asennusvalmiit kaapit säänkestävillä tarroilla varustettuina suoraan työmaallesi ja tietenkin projektin etenemisen tahtiin.

Kysy lisätietoja omalta myyjältäsi ja pyydä tarjous projektiisi!

 

Esiasennetut jalkalaippamoottorit

Esiasennuspalvelu kokoaa jalkalaippamoottorin tilauksesi mukaan. Saat juuri tarpeisiisi räätälöidyn
moottorin nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa seuraavaksi työpäiväksi.

Lue lisää »

Kysy lisätietoja myyjältäsi tai teknisiltä asiantuntijoilta.

Hankintatuotteiden varastointipalvelu

Hankintatuotteiden varastointipalvelu on projektisi lisäresurssi. Saat hankinnoillesi välivaraston, josta tuotteiden jatkolähetys hoidetaan kustannustehokkaasti.
Hankintatuotteiden varastointipalvelu on tarkoitettu logistiikkakeskuksen kautta kulkevien tuotteiden säilytykseen. Voit hyödyntää varastoa kahdella tavalla; joko hankkia tavaroita puskuriin tai käyttää kauttakulkuvarastoa säilytystilana työmaan viivästyessä.